Kasvohoidot

Meillä ammattitaitoinen kosmetologi kartoittaa ihosi kunnon ja tyypin, auttaen sinua valitsemaan parhaiten soveltuvan kasvohoidon sekä kotihoitotuotteet.

Käytämme hoidoissa laadukkaita ammattikosmetiikka tuotteita, kuten kotimainen BD Medical, Zo Skin Health sekä Natinuel ihonhoitosarja.

 
Kotimainen BioDerm Medical
Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja. Ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. 
Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle. on tehokas ja laadukas ihonhoitosarja.
Hoidot pystytään kohdistamaan jokaisen oman ihon tarpeisiin ja saamaan mahdollisimman tehokkaat hoitotulokset. Biomedikaalisuuden lisäksi sarja on kotimainen. Tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on erittäin korkea.          

 

PH-Happohoidot                                                                                                         

BD Medicalin happohoidot korjaavat ihon toimintahäiriöitä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Käsittelyt aikaansaavat iholla tehokkaan uudistumisprosessin. Tällöin voimme hoitaa ihoa tehokkailla happokäsittelyillä ärsyttämättä ja ilman toipumisaikoja.

Hoidot sopivat mm.

– akne/rasvainen iho
– rosacea/ruusufinni
– atooppinen/kuiva iho
– couperosa/punoittava iho
– pigmentaatio
– ikääntyvä iho

 

Klikkaa kuvaa päästäksesi BDM-tuotevalikoimaan

 

 

BD Medical kotihoitotuotteet myymälästämme:

Puhdistukset 37€                    

Naamiot 39€

Voiteet 29€ - 69€

Silmänympärysvoiteet alk. 52€

Seerumit ja Boosterit  42€ - 115€

 

 

Natinuel on italialainen, dermatologien kehittämä "älykäs" hoitosarja. Tieteen kehittyessä, myös kosmetiikka kehittyy. Natinuel kuuluu KOS-MED luokkaan ja onkin plastiikkakirurgien suosiossa ennen ja jälkeen hoidoissa. Natinuelin nanoteknologia kuljettaa aktiiviaineet syvälle ihokerroksiin ja vapauttaa niitä tarpeen mukaan, jolloin saadaan hyvin sektorillista hoitoa. Natinuelin ainesosat ovat korkeasti bioaktiivisia ja stimuloivat ihotoimintoja solutasolla läpi kaikkien ihokerrosten. Natinuel parantaa epidermistä, dermistä, suojaa solujen DNA'ta ja auttaa ihoa biologisesti nuorentumaan pidentämällä telomeerejä. Tuotteiden innovatiivinen koostumus sisältää erikoispeptidien, glykoli-, manteli- ja АНА-happoja, jotka hellävaraisesti uudistavat ihoasi kerros kerrokselaan, jonka tuloksena on täysin uudistunut iho.

 

 

ZO Skin Health Inc. perustettiin vuonna 2007. Dr. Zein Obagi, jolla on yli 35 vuoden kokemus dermatologisesta tutkimuksesta sekä kliinisistä tutkimuksista. Tohtori Zein Obagi kehittää jatkuvasti seuraavan sukupolven ihonhoito tuotteita. Dr.Obagi on määritellyt, millainen on terve iho - se on pehmeä, kostea, kiinteä ja kuulas. ZO Skin Health tarjoaa useita tuotteita ja hoitoja niille, jotka haluavat säilyttää terveellisen ja kauniin ihon. Zo Skin Health tuotteet estävät tulevia iho ongelmia. Sarjan stimulaattoreiden ydin on A-vitamiinin erilaiset muodot. Tuotteissa on korkean pitoisuuden antioksidantteja, salisyylihappoa, entsyymejä, peptidejä, jotka tukee ja korjaa vaurioitunutta ihoa. 

Vip Medicalissa dr.Obagi tuotteet ja hoidot valikoidaan yksilöllisesti toiveittesi ja tarpeittesi perusteella, huolehtien siitä että ihosi saa parhaan mahdollisen hoidon.

 

Dr. Obagi ZO Skin Health kotihoitotuotteet myymälästämme:

 

Puhdistukset 58€ 

Kuorinnat 89€                  

Naamiot 58€

Voiteet 89€ - 215€

Silmänympärysvoiteet 139€

Seerumit ja Boosterit  110€ - 185€

Vartalotuotteet  89€

Huulien ihonhoito 49€

Tervetuloa tuote ostoksille myymälään!