Kasvohoidot

Täydellisen ihon saavuttaminen on nyt käsiesi ulottuvilla.

Kotimainen BioDerm Medical on tehokas ja laadukas ihonhoitosarja, joka on tarkoitettu ammattilaisten tekemiin erikoishoitoihin. 

Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja. Ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. 
 
Biomedikaalisuuden lisäksi sarja on kotimainen. Tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on erittäin korkea.          
 
BD Medical tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle. Sarjasta löytyy tehokkaat kotihoitotuotteet.
 
Hoidot pystytään kohdistamaan jokaisen oman ihon tarpeisiin ja saamaan mahdollisimman tehokkaat hoitotulokset. 
 
 

 

BioDerm Medical happohoidot     

Korjaavat ihon toimintahäiriöitä tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Käsittelyt aikaansaavat iholla tehokkaan uudistumisprosessin. Tällöin voimme hoitaa ihoa tehokkailla happokäsittelyillä ärsyttämättä ja ilman toipumisaikoja.

Hoidot sopivat mm.

– akne/rasvainen iho
– rosacea/ruusufinni
– atooppinen/kuiva iho
– couperosa/punoittava iho
– pigmentaatio
– ikääntyvä iho

 

BioDerm Medical tuotteet

Puhdistukset 37€ - 40€                 

Naamiot 39€

Voiteet  29€ - 79€

Silmänympärysvoiteet alk. 52€

Seerumit ja Boosterit  42€ - 115€

 

 

Natinuel ihonhoitosarja

 

Natinuel on italialainen, dermatologien kehittämä "älykäs" hoitosarja. Tieteen kehittyessä, myös kosmetiikka kehittyy. Natinuel kuuluu KOS-MED luokkaan ja onkin plastiikkakirurgien suosiossa ennen ja jälkeen hoidoissa. Natinuel parantaa epidermistä, dermistä, suojaa solujen DNA'ta, auttaa ihoa biologisesti nuorentumaan.Tuotteiden innovatiivinen koostumus sisältää erikoispeptidien, glykoli-, manteli- ja АНА-happoja, jotka hellävaraisesti uudistavat ihoasi kerros kerrokselaan, jonka tuloksena on täysin uudistunut iho.

 

Natinuel Mando Complex kasvohoito

Uudistava ja stimuloiva kasvohoito kaikille ihotyypeille ympäri vuoden, erityisen hyvä kesäisin!
Sisältää mantelihappoa, glukonolactone ja lactobionic-happoja.
 

Innovatiivinen ammattilaishoito on vahvasti antioksidanttinen ja tulehduksia vähentävä ja siksi sopii erittäin hyvin acnen ja ruusufinnin hoitoon, jossa on voimakkaat vaikutukset ilman epämukavuudentunnetta iholla hoidon aikana tai jälkeen, kuten punoitus tai kutina.

Hoito myös vaalentaa pigmenttiläiskiä ja hoidon voi suorittaa 7 päivän välein. Hoito sopii myös herkkä ihoisille ja erityisen hyvä ennen auringonottoa sekä raskaana ja imettäville.

Mantelihappo antaa iholle kauniin hehkun ja tasoittaa ihonvärin, silottaa ryppyjä, puhdistaa ja vahvistaa ihon sarveiskerveiskerrosta sekä vitamiinien C ja E vaikutuksia!

 

 
 

ZO Skin Health

Inc. perustettiin vuonna 2007. Dr. Zein Obagi, jolla on yli 35 vuoden  kokemus dermatologisesta tutkimuksesta sekä kliinisistä tutkimuksista. Tohtori Zein Obagi kehittää jatkuvasti seuraavan sukupolven ihonhoito tuotteita. Dr.Obagi on määritellyt, millainen on terve iho - se on pehmeä, kostea, kiinteä ja kuulas. ZO Skin Health tarjoaa

useita tuotteita ja hoitoja niille, jotka haluavat säilyttää terveellisen ja kauniin ihon. Zo Skin Health tuotteet estävät tulevia iho ongelmia. Sarjan stimulaattoreiden ydin on A-vitamiinin erilaiset muodot. Tuotteissa on korkean pitoisuuden antioksidantteja, salisyylihappoa, entsyymejä, peptidejä, jotka tukee ja korjaa vaurioitunutta ihoa. 

Vip Medicalissa dr.Obagi tuotteet ja hoidot valikoidaan yksilöllisesti toiveittesi ja tarpeittesi perusteella, huolehtien siitä että ihosi saa parhaan mahdollisen hoidon.