NEULATON BIOREVITALISAATIO

Hoito on helppo ja hyvin siedetty. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mutta tämä on nopeasti ohimenevää. Mikäli ihossasi on runsaasti kuollutta ihosolukkoa, kevyttä hilseilyä saattaa esiintyä 3-5vrk kuluttua hoidosta. Iho tuntuu hoidon jälkeen sileältä ja näyttää kuulaalta. Hoidon jälkeen iholle levitetään jälkihoitovoide, joka palauttaa iholle sitä suojaavan lipidikerroksen. Älä pese kasvojasi hoitopäivänä enää ollenkaan. Mikäli esiintyy kiristelyä ennen nukkumaanmenoa, voit lisätä normaalisti käyttämääsi kosteuttavaa kasvovoidetta. Hoidon jälkeisenä aamuna voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihin. Vältä hoitopäivänä saunaa, hikoilua, auringonottoa, raskasta fyysistä rasitusta ja ihon likaantumista. Mikäli epäilet, ettei toipumisaikasi suju odotetusti tai tarvitset lisäohjeita, ota rohkeasti yhteyttä! Hoidossa käytetään yhdistelmää, joka sisältää tehokkaita happoja, vitamiineja ja antioksidantteja. Hoito stimuloi ihonalaiskudosta, joka johtaa aineenvaihdunnan parantumiseen solutasolla.

 

Vallankumouksellinen hoito!

Ihon pinta sileytyy välittömästi, ihon väri paranee, kasvutekijät ihossa lisääntyvät ja ihoon muodostuu uutta tuoretta kollageenia.


BioRePeelCl3

Liuos sisältää 6 happoa, vitamiineja ja aminohappoja. Hoito stimuloi ja kosteuttaa ihoa, vaalentaa pigmenttimuutoksia, palauttaa ihon kimmoisuuden, kiinteyttää juonteita, liftaa ihoa, tasoittaa arpeja ja supistaa ihon huokosia. Kaksivaiheinen patentoitu lääkinnällinen hoito biostimuloi, elvyttää ja kuorii tehokkaasti ihoa. 

Hoito on KIVUTON, NEULATON JA TOIPUMISAIKAA EI TARVITA.

Neulaton biorevitalisaatio sopii kasvojen, kaulan, kämmenselkien, rintakehän ja muut vartalon iholle. Hoito korjaa välittömästi esteettisiä virheitä ja syväkosteuttaa ihoa. Tulokset näkyvät välittömästi hoidon jälkeen ja paranevat seuraavien viikkojen kuluessa.

Parhaat hoitotulokset saavutetaan sarjahoidolla, jolloin hoito tehdään 3-4 kertaa 7-10vrk välein. Sarjahoidon tuloksien ylläpitoon riittää n.2 yksittäistä hoitoa vuodessa. Biorevitalisaatio toimii mainiosti myös ”tuhkimohoitona” ennen tärkeää päivää, jolloin ihosi tulee olla parhaimmillaan.

 


Tuote sisältää:

☘️trikloorietikkahaposta 35%
☘️viinihaposta
☘️sitruunahaposta
☘️salisyylihaposta
☘️laktobionihaposta
☘️gamma-aminovoihaposta
☘️arginiinista
☘️proliinista ja isoproliinista
☘️natriumaskorbaatista
☘️riboflaviinista


Korkean laadun takaamiseksi BioRePeelCl3 tuotetaan farmaseuttisten standardien mukaisesti.

Meillä hoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen!


Hoidon hyödyt:

☘️ Kiinteyttää ihoa ja palauttaa ihon joustavuuden
☘️ Stimuloi ihon kollageenituotantoa 
☘️ Tasoittaa juonteita / kuoppia / arpia
☘️ Parantaa ihon väriä ja sävyä
☘️ Kosteuttaa tehokkaasti
Kotihoitotuotteet

 


Kotihoito ohjeet: 

Hoito on helppo ja hyvin siedetty. Hoidon jälkeen iho saattaa hieman punoittaa, mutta tämä on menee nopeasti ohi. Mikäli ihossasi on runsaasti kuollutta ihosolukkoa, kevyttä hilseilyä saattaa esiintyä 3-5vrk kuluttua hoidosta. Iho tuntuu hoidon jälkeen sileältä ja näyttää kuulaalta. Hoidon jälkeen iholle levitetään jälkihoito seerumi sekä voide, joka palauttaa iholle sitä suojaavan lipidikerroksen. Älä pese kasvojasi hoitopäivänä enää ollenkaan. Mikäli esiintyy kiristelyä ennen nukkumaanmenoa, voit lisätä BioRePeelCl3 kotihoitotuotetta iholle. Hoidon jälkeisenä aamuna voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihin. Vältä hoitopäivänä saunaa, hikoilua, auringonottoa, raskasta fyysistä rasitusta ja ihon likaantumista. Mikäli epäilet, ettei toipumisaikasi suju odotetusti tai tarvitset lisäohjeita, ota rohkeasti yhteyttä!

 


 

Jälkikäsittely tuotteet:

 


BioReLift voide

BioReLift voide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja sisältää aminohappojen, mikronisoidun HA: n ja vitamiinien lisäksi vielä 4 biomimeettistä peptidiä – stimuloi kollageenin , HA: n tuotantoa, – edistää nostavaa vaikutusta, kolloidinen platina –  stabiloi ja lisää peptidien vaikutusmekanismia. 

Bisabololia – voimakas kosteuttaja. Sheavoi, arganöljyä, manteliöljyä ☘️

BioReLift on täysin vapaa vaarallisista ja myrkyllisistä raaka-aineista, kuten piistä, hajusteista, parabeeneista.
 
BioReHydra seerumi

BioReHydra on hoidon jälkeinen seerumi, nopeasti imeytyvä hydrogeeli kevyellä koostumuksella. Tuote antaa iholle raikkaan tunteen, kosteuttava ja kohottava vaikutus jo ensimmäisellä käyttökerralla. BioReHydra:n pääainesosat ovat hyaluronihappo, uutteet 3 eri valtamerestä peräisin olevista levistä, aminohapot, antioksidantit ja GABA:a. Tarjoaa rauhoittavia, anti-ärsyttäviä vaikutuksia ja myös hieman nostavaa vaikutusta. BioReHydra on voimakas liittolainen/yhdistäjä elvyttävien ja kosteuttavien aineiden vaikutusten biostimuloinnissa.