INJEKTIOHOIDOT

JUVÉDERM® on kasvojen täytepistossarja, joka poistaa hellävaraisesti ikääntymisen merkit tai korostaa huomaamattomasti luonnollista kauneutta.

Juvéderm® sarjassa on valmisteita kasvojen kaikille alueille.

Elvyttää

Juvéderm® vähentää tai tasoittaa juonteita, ryppyjä ja poimuja ja tekee kasvoista raikkaat ja pirteät.

Kohottaa

Juvéderm® palauttaa poskien ja leuan kadonneen täyteläisyyden ja vaikuttaa siten hieman kohottavasti.

Rajaa

Juvéderm® piirtää huomaamattomasti uudelleen huulten
ja kasvojen ääriviivat ja rajaa ne.

 

JUVÉDERM® VOLUMA® sisältää lidokaiinia

Ihon alla toimiva täydennetty koostumus silottavan tuloksen saamiseksi. Erityinen koostumus kiinteyttää leuan, poskien ja muiden alueiden ihoa ja muokkaa niiden muotoa.

Korosta parhaita puoliasi!

Juvéderm ® on sarja täyteaineita, joiden avulla voidaan korostaa luonnollista kauneutta ja torjua hellävaraisesti ikääntymisen merkkejä. Juvéderm® -täyteaineilla voidaan tuoda kasvoille nuorekasta täyteläisyyttä ja häivyttää uurteita ilman kirurgiaa.

 

Miten Juvéderm® toimii?

Juvéderm® on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Geelin sisältämä hyaluronihappo säilyttää ihon kosteustasapainon. Geeli täyttää juonteita ja antaa iholle luonnollista kimmoisuutta. Toimenpiteen jälkeen voi elää normaalisti ja lopputulos voi tuotteesta riippuen kestää jopa kaksi vuotta.

 

Onko ulkonäkö tärkeää?

Ulkonäkö on tärkeä sekä naisille että miehille. Olennaista ei ole niinkään klassinen kauneusihanne, vaan se, huolehtiiko ihminen itsestään. Huoliteltu ulkonäkö kertoo usein myös sosiaalisesta statuksesta ja edesauttaa ihmisten välisiä suhteita.

Ihminen vanhenee ja sairaudet, stressi, pettymykset ja myös elämäntavat voivat tuhota ulkonäköämme. Se ei tarkoita, että ihanteena pitäisi olla 18-vuotiaana pysyminen elämän loppuun asti.

Kaikkea voi tehdä järkevästi, luonnollisesti ja omaa ikää vastaavalla tavalla.