SOKEROINTI

Sokeroinnit yli 10 vuoden kokemuksella!

Käytämme sokeroinnissa PANDHY’S™ laadukasta 100% luonnollista sokeria, joka sisältää vain vettä ja sokeria.

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään patentoitua sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin PANDHY’S™ depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen.

PANDHY’S™ Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään!

Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin. Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta.

PANDHY’S™ Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos.

Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta..

Ohjeet sokeroinnin jälkeen

  • vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) noin 12 tuntia
  • vältä antipespirantin käyttöä 12 tuntia, jos sinulta on poistettu kainalokarvat  
  • muista välttää aurinkoa (solarium) samana päivänä ja suojaa ihoa auringolta seuraavana päivänä  
  • muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat  
  • vältä tiukkoja, hankkaavia vaatteita heti hoidon jälkeen