VARTALOHOIDOT

*Kuumakivihieronta 60min.

Edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Tämä kokovartalon kuumakivihieronta takaa syvän ja kokonaisvaltaisen rentoutuksen. Hoidon alussa jalkaterät kuoritaan. 

 

*Kuumakivihieronta selälle 30min.

Syvärentouttava hoito, joka laukaisee selän lihasjännityksiä.

 

*Rentouttava kokovartalohoito 1h 30min. 

Alenna stressiä ja jätä arkinen kiire taaksesi. Rentouttava kokonaisvaltainen hoito sisältää vartalonihon kuivaharjauksen ja hieronnan.Aineenvaihdunta kiihtyy ja ihosta tulee silkkisen pehmeä. Lihakset ja mieli rentoutuu. 

 

*Micro-Salt kuorintahoito 50min.

Uudistava kuorintahoito yhdistettynä muokkaavaan hierontaan. Hoito pehmittää ja kosteuttaa sekä nopeuttaa vartalon ihon uudistumista.

 

*Remodelling SlimWrap - käärehoito.

Hoito tukee laihdutusta ja kannustaa näkyville tuloksilla. Yhdellä hoidolla lähtee jopa useita senttejä ympärysmitasta. Hoito tehdään valitulle vartalon alueelle. Hoito antaa iholle happea ja mineraaleja. Hoito vilkastuttaa veren - ja imunesteen kiertoa sekä aineenvaihduntaa, jolloin nesteen kerääntyminen kudoksiin vähentyy. Hoito sopii myös herkkäihosille. Käärehoito auttaa kuljettamaan ravinteita ihon pintakerroksiin. Hoitomenetelmä sisältää ihoa vahvistavan kuorinnan,ihon pintakerroksiin ravinteita kuljettavan naamion sekä vartalokääreet.

Parhaat tulokset sarjahoitona. Hoitoa suositellaan myös VelaShape -laitehoitojen tueksi.