MEIKKAUS & KAMPAUS

UPEAT MEIKIT ARKEEN JA JUHLAAN 

Meillä meikkaukset tekee ammattitaitoinen meikkaaja, kenellä on esteettistä silmää ja näkemystä erilaisista meikkilookeista, sekä taitoa toteuttaa juuri asiakkaalle sopiva meikkityyli. 

HÄÄMEIKKI

Hääpäivänäsi meikin tulee olla täydellinen - kaunis meikki kruunaa kauniin morsiamen.

Meillä häämeikin hintaan sisältyy täydellinen koemeikki. Koemeikkiin varataan aikaa noin 120 minuuttia ja itse häämeikkiin 60 minuuttia. 

Koemeikissä suunnittelemme värit ja meikin yleisilmeen sekä kokeilemme tuotteiden sopivuuden ja pysyvyyden, jotta voit olla kauneimmillasi hääpäivänäsi.

Koemeikissä valitaan meikkivoide, puuteri, korostus- ja varjostusvärit sekä poskipuna. Lisäksi käydään läpi asiakkaan toiveet silmien rajauksien suhteen ja valitaan luomivärit sekä mahdolliset irtoripset. Koemeikin yhteydessä suunnitellaan myös huulimeikki ja valitaan sopivat tuotteet.
 
Koemeikin on hyvä toteuttaa muutamaa viikkoa ennen häitä. Koemeikillä varmistamme, että hääjuhlaasi toteutettava meikki vastaa odotuksia, ja sinulla on mukava ja kaunis olo hääpäivänä!

 

Häämeikin varattuasi voit sopia koemeikin ajankohdan meikkaajan kanssa joko sähköpostitse tai puhelimitse  info@vipmedical.fi    p.0503522200