LASH LIFT & BROWS

LADY LASH  ripsien kestotaivutus on erittäin turvallinen ja tehokas ripsikäsittely ja todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille ja irtoripsille.

Käsittely sopii erinomaisesti myös herkille silmille.  Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. 

Hoito kestää 60min  ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

 
Lash Lift käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan hellävaraisesti silikonimuottien avulla, jolloin ripsistäsi saadaan halutun kaarevat ja pidemmän oloiset.  Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

 

Perinteinen ripsipermanentti kiertää ripset rullan ympärille, jolloin ne kihartuvat, mutta näyttävät myös lyhyemmiltä. Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin, mutta näyttävämpi lopputulos saadaan kuitenkin pidempiin ripsiin.

 

Kestotaivutus ei vaadi huoltokierrettä, sillä sen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsiesi uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutus kestää ripsissä ripsen elinkaaresta riippuen 6-8 viikkoa, jonka jälkeen taivutuksen voi halutessaan uusia. 

 

Kestotaivutuksen voi siis uusia n. 2 kuukauden välein, minimissään 6 viikon välein. Lash lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön. 

 

Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään Lash Superboost -seerumilla. Lash Superboost on seerumi joka vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymia ja kiiltoa. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet ovat vegaaneja. Kestovärjäys kestää ripsissä noin 3 viikkoa, joten ne voidaan uusia kestotaivutusten välissä.

 

Tule ja ihastu! 

 

                                                                   

 

Lash Lift sopii sinulle, jos 

  • Omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat 
  • Haluat ripsistäsi kaarevammat tai ripset kasvavat alaspäin 
  • Et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä 
  • ​Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle ​

 

Kotihoito-ohjeet: 

  • Ripsiä ei tule altistaa kuumuudelle tai vedelle (sauna, hiustenkuivaaja, solarium) ensimmäiseen 24 tuntiin hoidon jälkeen 
  • Asiakkaan tulisi pidättäytyä koskemasta ripsiin, sillä muoto saattaa vielä muuttua 
  • Olisi hyvä jos asiakas ei käyttäisi ripsiväriäkään ensimmäiseen 24 tuntiin 
  • Ripsiseerumia voi käyttää 48 tuntia käsittelyn jälkeen 

       

Lash Liftin voi tehdä 48h ennen ripsienpidennysten laittoa ja heti ripsipidennysten poiston jälkeen.