RIPSIENPIDENNYKSET

Kauniit ripset huomataan!

Meillä ripsiteknikko valitsee käytettävät ripsimateriaalit ja sidosaineet aina asiakaskohtaisesti. Ripset valitaan jokaiseen silmään sopivat 7 mm pituudesta 15 mm asti.

Ripsienpidennyksissä luonnonripsien tyveen kiinnitetään yksitellen synteettisiä ripsikuituja.

Ripsikuidut säilyttävät kauniisti kaarevuutensa eivätkä tunnu silmissä miltään.

Mitä pidempi pidennysripsi on, sitä vahvemmat omat ripset se vaatii pohjalle.

Valitsemme myös sinun silmääsi sopivan kaarevuuden.

Ripsiä olisi hyvä huoltaa noin 3-4 viikon välein.

 

 

Valmistuminen ja kotihoito-ohjeet.

 

  • Pyydämme asiakkaita puhdistamaan silmämeikkisi ennen ripsienpidennykseen tuloa öljyttömällä meikkipoistoaineella. ​​​

  • Ei piilolinssejä ripsien laiton aikana.​​

  • Ripsien laiton jälkeiset 24 tuntia ovat hyvin tärkeitä, koska silloin kiinnitysliima kovettuu ja kiinnityskohta on erityisen herkkä kosteudelle, höyrylle, öljymäiselle tai rasvaiselle kosmetiikalle sekä hankaukselle.

  • ​Ensimmäisten 24 tunnin aikana olisi syytä välttää ripsien kastelua, voiteiden käyttöä silmien alueella, saunomista, hikoilua,  silmämeikin käyttöä sekä ripsien päällä nukkumista.

  • ​Jotta ripsien pidennykset pysyisivät mahdollisimman pitkään hyväkuntoisina, ripsien pidennysten kanssa tulisi välttää liiallista kuumuutta, höyryä ja hankausta.

  • ​Ripsiä pitäisi pestä oikeilla tuotteilla. Nykyään löytyy ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusvaahtoja (pitää silmät ja luomet terveinä ja antaa tilaa uusiutuville ripsille kasvaa sekä desinfioi silmän aluetta). Luonnonripset suojelevat silmiä pölyltä, lialta, rasvalta ja hieltä. Ripsienpidennykset keräävät niitä ja siksi puhdistus oikeilla tuotteilla on tärkeää. ​Rasva, lika ja hiki myös rikkoo liimakudosta ja ripsienpidennykset pysyvät huonommin.

  • ​Ripsien pidennykset pysyvät pitkään kauniina, kun pidät ripsistäsi hyvää huolta. Ripsiä tulisi harjata kevyesti päivittäin ripsiharjalla. Harjaamisella saat ripsesi pysymään järjestyksessä ja siistin näköisinä. 

  • ​Jotta ripsesi pysyisivät jatkuvasti hyväkuntosina, on hyvä muistaa, että ripsiä tulisi huoltaa säännöllisesti 2-4 viikon välein.